Triest begin

Was het de afgelopen jaren door het corona-virus al lastig om plezier te halen uit het gezamenlijk zingen en uitvoeren van scandinavische liederen, dit jaar 2022 begint wel heel triest.

Vlak voor oudjaar is onze alt en mede-bestuurslid Machteld IJff na een kort ziekbed plotseling overleden. Een kleine delegatie van ons koor zal een paar liederen waar Machteld erg van hield uitvoeren bij het afscheid van haar. Ze zong met plezier in ons koor, was een steun voor de andere leden en was altijd optimistisch. Ze had zorg om de mensen om haar heen en wij zullen haar erg missen.

3 thoughts on “Triest begin

1. annelize

De kleine delegatie heeft prachtig gezongen op Machtelds uitvaart. Ik volgde de dienst online. Machtelds partner Thilo, verwerkte in zijn toespraak dat ontvangen liefde zwaarder weegt dan verlies. Dat hij juist met dat voorbeeld kwam, bewijst hun liefdevolle levensinstelling.
    Moeilijk te begrijpen dat Machteld niet meer naast me zal staan bij repetities en concerten. Ze was mijn anker. Maar ben ik heel blij met de warme en oprechte aandacht die ze me gegeven heeft!

2. Bram

2 familieleden , nu 9juni22 op vakantiereis in middenZweden, waar vinden ze een koor of orkest voor een mooie avond?

1. Paula

beste Bram, beetje late reactie, wij zijn ook met zomerreces. De leukste optredens, muziek etc. vind je in Zweden in de plaatsjes zelf of bij de turistinformation. Het Scandinavisch Koor treedt tot nu toe alleen in Nederland op. Welkom!