Donateurs

Het Scandinavisch Koor heeft de tijden doorstaan. Opgericht in 1984, is het koor met vallen en opstaan uitgegroeid tot een koor dat ‘staat’, een koor met passie. Een koor waar wij – de zangers van het Scandinavisch koor – trots op zijn. Bezoekers van onze concerten weten dat.

Tweemaal per jaar geven we een concert in eigen beheer: in december en in het voorjaar. De titels van deze concerten spreken voor zich. Om er een paar te noemen: Mystiek licht, De schilderijententoonstelling, Luciafirande, Van Bellman tot Vreeswijk, Aa eg veit meg eit land, Juledrøm… Het voorjaarsconcert van 2018 heet Liefde in het hoge Noorden. Hoe toepasselijk voor een koor dat met liefde de klanken uit het hoge noorden in Nederland ten gehore brengt.

We zingen ook daar waar we gevraagd worden, zoals culturele festivals, Scandinavische markten en Scandinavische bedrijven in Nederland (o.a. IKEA) en een enkele keer een woon-zorgcentrum.

U wilt natuurlijk naar ons blijven luisteren en u zult begrijpen dat wij graag willen blijven zingen. Zonder subsidie knopen we de eindjes aan elkaar en dat is een klus. Daarom nodigen we u uit om vriend of vriendin van het Scandinavisch Koor te worden. Met een bijdrage van minimaal € 15 per jaar krijgt u voor uzelf 50% korting op de toegangsprijs van onze concerten in eigen beheer. U ontvangt vier keer per jaar onze Nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden van de concertdata. Bovendien bent u welkom om een kijkje achter de schermen te nemen op onze repetities.

Aanmelden als donateur kan bij onze penningmeester Marc Ammerlaan. U stuurt een mail naar penningmeester@scandinavischkoor.nl en maakt uw bijdrage over op rekening NL71INGB0000165000 ten name van Scandinavisch Koor onder vermelding van donatie + [het jaar].
Zo makkelijk worden we vriendjes.